Friday, 15 April 2011

Tag Template Idea

Hi Peeps,

Masih juga mengenai Tag. So tag ini bukan sahaja untuk "TQ Tag", tapi bole digunakan untuk wedding card,goodie bag, centrepiece tag,menu and macam2 lagi mengikut kretiviti masing2. Kalau google bole dapat banyak template, basic sama je yang lain ialah apa design yang kita nak. Untuk i, ada satu dua design dah siap tapi belom finalize coz my wedding pon lambat lagi. Ada masa la nak tukar2 last minit nanti. So some idea to share:



 Menu style. Source




Yang ni i buat try2 je..i intrested nak buat yang simple than ada wordings ' So Sweet'..hehe berangan belom ada mood nak buat lagi :)

2 comments:

..L.Y.A.N.A.. said...

nk buat jugak la nanti :)

i follow n link u ek =)

amani.. said...

wah..tq dear..qis pun tgah tcri2 link utk tq tag ni..
btw..salam kenal dari qis..:)

Post a Comment