Sunday, 10 April 2011

Dodol sebagai Doorgift

Hi Peeps,

Something to share:

My friend and I ada menjual dodol segitiga, dalam bakul anyaman and bantal dan juga wajik kesirat from melaka, as your wedding doorgift. Harga ikut berapa banyak kg order. Interested bole contact/email i sebulan sebelum majlis=)

Dodol Melaka.

Bole menggunakan idea mason jar. Satu mason jar (H:9cm, D:6.6cm) @Rm1.30 (per box ada  60pcs)

Perisa Dodol:
Asli (Gula Melaka), Pandan dan Durian serta wajik kesirat.

Perisa pon Nurul suggest yang asli TERBAIK. tapi kalau nak perisa lain sms yer ..

Harga Dodol Melaka(Segitiga):
10-above@Rm24 ini untuk harga tahun 2014.
untuk harga yang lebih details/ special contact or wasup.

sorry, nurul hanya ambil tempahan yang besar sahaja. (wedding/kenduri or event) sebab nurul ambil ni direct dari Melaka. so in order untuk jaga kualiti Nurul tak simpan stok kat Shah Alam. Setiap order baru ambil so that bole kekal kan kualiti Dodol. Sebetul2 nye dodol yang sedap mesti la lembut, sbb ada kalanya dodol yang dah lama akan keras dan hapak :). dan macam biasa la, kalau dah ambil dari Melaka, Nurul memerlukan masa nak ke sana.....so at least bgtau la sebulan sebelum event ( elok lagi setiap awal bulan).
Botol tu Nurul dah tak buat, that is just for idea doorgift. nak cari kat mana botol-botol yang murah bole tgk comment kat bawah.

Kualiti dijamin. kalau ada masalah bole bgtau Nurul, and Nurul akan gantikan dgn yang baru insy...

Bole contact 012-6627241 Nurul untuk arrangement :)..especially B2B..hehe.

19 comments:

LaBellaRagazza said...

Salam,

Nak tahu details tentang cara nak beli dodol segitiga dalam bakul anyaman ni bole?

TQ! ;)

Nurul said...

Hi Bella,

Nak beli dodol utk wedding ke? Bakul anyaman Rm1.40 satu..bole isi 300g-400g dodol. Nak letak dodol segitiga pon bole, tapi maybe kena lebih sket. Delivery sekitar shah alam is free. bella kat area mana? Harga dodol yang kat atas utk segitiga, kalau dodol sahaja bole dapat murah lagi.

cik shazida said...

Nurul. kalau i nak order mcm mane? mcm interested dgn yg dodol dalam jar tu la. still avail lagi ke?

cici said...

hye nurul, how to order.bole x email detail kat saya. intannazrifa.tormudzi@gmail.com

Nurul said...

Salam Ida > Dodol sekarang as per below price:-

1-10kg= RM 22
11kg- above= RM 20

Muharliza Shahaini said...

salam.
Salam nama saya Muha dari Ampang.
InsyaAllah kenduri majlis kahwin saya pada bulan dec 2012. bapa nak dodol sebagai doorgift. saya pulak nak wajik sebagai doorgift. boleh Muha tahu harga dodol sahaja untuk 1000 pax. dan wajik jugak untuk 1000pax juga. Muha dah ada pillow box, isinya saja. boleh Muha tahu macamana packing wajik tak?
Nanti boleh email muharliza.shahaini@gmail.com

Nurul said...

Hi Muha,

Kita da email :)

Muharliza Shahaini said...

thank you and kita dah reply and tanya soalan baru.

Hazwani said...
This comment has been removed by the author.
Hazwani said...

Salam. Nak tnyalah dodol dlm manson jar berapa satu? Nak beli 1000pcs dpt hrga berapa ye?. Email sy k. wanicaprigurl90@gmail.com

Azuwa Azahar said...

Hi Nurul,

Nak tanye dodol dlm jar tu..brape ye kalo 1000 pcs?
Pastu..ade x dodol yg siap ltk dlm bekas anyam tu? Brape ye harga kalau nk order 1000 box?.

Email: azuwa.azahar@gmail.com

Farisha Lyssa Farish said...

email harga dodol segitiga + mason jar..email : diarisedetiklebih@gmail.com

29fe34e8-4bf9-11e2-8551-000bcdcb471e said...

Agak agak berapa saya perlu beli untuk tetamu dlm lingkungan 300 orang and sya nak letak 3 bijik dodol segitiga dalam kotak doorgift saya..? Saya nak tempah tp nak tau brape sya kne tempah n harge sebenar...tq..
Email saya intan_norashikin@hotmail.com

Jojet said...

assalamualaikum,

kak, sy nk order dodol in jar tu bape eh? utk 500pcs?

Nurul said...

sekilo sekarang masih 20& (Jan 2013). sekilo ada dlm 60-65pcs.
wajik yang ada wajik kesirat yer. sesiapa intrested call/sms 012-6627241.

Nurul said...

sorry botol da x jual, hanya jual dodol n wajik :).
ada kedai jual kat puchong http://qp.com.my/. mcm2 botol ada kat situ. masa nak kawin haritu beria sbb beli byk.. sekarang x cukup masa nak buat lagi:)

tapi utk dodol still available.

fiza said...

Hai nurul
Boleh x email sy hrga dodol comel2 tu
Kal in 1 kg boleh dpt brape pcs yer
Email siti.nurul.afiza@gmail.com

Juliza Zainal said...

Nurul, 10 kg dodol segitiga ade berapa ketul..emel me.julizazainal85@gmail.com

Nurul said...

salam semua. ada enquiry call or wasup yer. 012-6627241 nurul

Post a Comment