Wednesday, 13 April 2011

DIY Roses

Morning Peeps,

Nice nice, pagi2 dah mengoogle. Biasa la bos belum masuk lagi so usha2 apa2 yang patut dulu huhu. Sekarang tgh cari idea nak decorate my paper bag. Bag da siap tapi isi and deco x start pon (tengah fikir idea lagi)..bila ntah nak siap. OK something to share. Idea DIY rose ni comel, bole diguna kan untuk rozek or bunga pahar or deco2 apa2 je yang sesuai. Mudah dan senang juga..kalau nak digunakan sebagai bunga manggar pon idea yang bernas. jum DIY lagi.


Nak lagi? Click here

untuk buat centrepiece

4 comments:

~ NANA ~ said...

1st time singgah sini...salam kenal b2b :)

Nurul said...

salam kenal nana. i da visit blog u. good luck on your wedding this coming June :)

Miss Sunshine said...

menarik je rose ni.. nak buat lah nnti..

Nurul said...

sila2 miss sunshine. Kadang2 bila da try buat baru kita terfikir mana nak guna benda2 ni.

Post a Comment