Sunday, 22 May 2011

Carpet

Hi Peeps,

Huh, da lama tak update blog. Gambar dah berkumpul kat kamera tapi punya la malas nak update..ampun2.
Buat masa ni..sikit2 je update barang2 and preparation kawin. maklum la..fikir lambat lagi Oct and nak buat time raya nanti (ntah siap ke tidak nanti, x pon kelam kabut kot).

Skang ni tgh fikir, apa nak letak deco tuk my bilik pengantin. Katil set yang bertiang tu dah dapat, skang tengah tunggu almari dan meja solek, tak tahu bila nak sampai. Untuk langsir tingkap and katil tu dah hantar suh orang jahit kan * TQ kak Rubi*.

Fokus seterusnya ialah cerpet. Dah usha2 kat ikea and harvey norman..mahal wooo and kuality pon ada baik. Kat nilai style lama sket..harga pon bole tahan. Hurmm ada idea ke mana tempat lagi nak cari??
Tema bilik, cream,off white and a little soft pink. Tanak meriah sgt, relax sude. Bedsheet da siap dibeli masa Jusco OU nak tutup hari tu around February, masa tu bersepah2 sebab Jusco nak habis kan stok sebelum renovate. Alhamdulilah, jumpa yang nice purple-black in color (walaupon lari sket tema)..tapi bole la hihi. Nanti i reveal k :)

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sy pon nak crik carpet yg murah jugak

Nurul said...

huhu yang nice tapi murah kan..kat market at least 2++ paling murah and kecil je...

~ NANA ~ said...

suka carpet bulu2! hehe

Post a Comment