Thursday, 24 March 2011

VIP Doorgift

Hi B2B,

So, sblm balik ni nak update sket hasil meng'google' utk harini. Hurmm...doorgift utk semua guest da booked, i bagi kuih bahulu pecah lapan from  Berkat DN Enterprise,seb bek booking last year DEC, dapat la maintain harga lama..tahun ni dah naik sket..penjimatan =). kuih dia ni aritu ada kawan guna tuk wedding dia, not bad la sedap. korang nak rasa kena la g kedai @ jalan kebun, dekat je dengan Shah Alam.

For VIP, i dah D.I.Y goodie bag, beli pink paper then buat beg..jimat la sket..satu beg jetuh 30sen je. apa yang nak di fikirkan sekarang ialah nak isi apa???

1) telur Pindang
2) Souvenir
3) Kuih Deram/jelly
4) etc kot.

Ada a few D.I.Y ku yang sudah di siap kan....

Goodie bag..yang warna pink tu for my wedding  biru trial tetapi ribon belum beli lagi. Nak tggu nilai kat TQ ada sales... dah siap semua 200pcs..cukup ke? ok la kot..=)

Candy Cone. dalam tu nak isi gula2 utk budak2..cute kan. warna yang sbnr oren..yang ni pon trial juga. Pada sekalian B2B, idea ni jimat coz guna envelope je =)

cute cute jelly ni..harga? Rm5++..dah x ingat. beli kat OU @ ground floor..kedai tu ternyorok sket. Tapi mmg specialized dlm membuat jelly..sayang nak makan..utk hantaran ok kan =)



5 comments:

~lalala~ said...

i want telur pindang!

e k i n ♥ y u s r i said...

sy pon nak wat VIP doorgift cm2 gak...
tp x buat2 lg nie...
x sempat...
sebok menyiapkan invitation box dulu...
ngeee~

kikiTokiwa said...

invitation box? wow nice. VIP doorgift sikit je,sempat lagi... good luck to both of us. Ekin wedding kat mana?

~ mizzAmy ~ said...

sangat rajin buat paper bag sendiri. sampai 200 pax plak tuh. solute lah. ;)

kikiTokiwa said...

huhu emy, 200pcs ok lagi alhamd 2 mggu la juga mengadap setiap mlm.. skang tgh nak buat TQ tag utk setiap bag..New project, ada satu lagi gift tgh D.I.Y utk hadiahkan kepada family seblh lelaki.. x sempat amek gambar lagi, nanti i update=)

Post a Comment