Monday, 28 March 2011

DIY Bantal Hantaran

Hi Peeps,

Yesterday i went to Jalan TAR,singgah trus SSF and Sogo. Waaaaaaa tiba2 byk betul idea untuk hantaran and vip doorgift. Barang kat SSF tu cantik2 and berkenan tapi harga bole tahan. Untuk permulaan survey dulu...sabar sabar jgn tergopoh gapah..huuuuuuu.

So lepas combine semua yang bermain2 difikiran ni,membuat alas hantaran menggunakan bantal adalah idea yang agak menarik. Sepanjang i blog, semua yang DIY guna gam je.. x yah la menjahit. kalau x sampai majlis x siap haha. jum tgk apa yang i jumpa....tadaaaaaaa...

Class gitu..kena warna temaku..




Idea utk DIY ni bole view:

DIY @ meeya

Dah habis majlis bole buat bussiness pula. Thumbs up! nak sewa bole view@aku terima nikahnya


5 comments:

~ mizzAmy ~ said...

good luck. nanti dah berjaya sila update yer. ;)

maicomel said...

lawa2 lah hantaran...tapi mesti mahal kan...mai buat biasa2 je...nnti jgn lupa follow mai blog ye...http://maifunnygirl.blogspot.com...terima kasih

kikiTokiwa said...

tq2 emy and mai. until today da beli kain jenis velvet kat Jakel (beli kain reject) and span. nx weekend nak balik kmpg and beli kekabu pula. teruja nak buat ni hehe..

CINTA UNTUK KITA said...

gud lak kak :) kyra pun suka gila dgn bantal hantaran tu.. skrg ni mmg tgh in style ni.. huhu

ini said...

I nak tempah bantal hantaran 11 biji brape yer... Pls email me at azlini_muhammad@yahoo.com

Post a Comment