Wednesday, 23 March 2011

Doily Craft

Morning..

Today i nak story pasal doily paper. Actually my wedding i intend to use doily as one of my theme..everywhere doily sebab murah and cantiks My weeding card and vip goodie bag using Doily,so tggu nnati i share bile dah finalize.so ada a few idea mcm mana nak masuk kan doily dalam wedding... and the great thing i jumpa coloured doily paper from Nadz. nak tau kat mana kedai tu, clik link Nadz ni or nad sendiri bole beli utk u all.Best kan....best best best..lagi byk kaler, lagi byk craft bole buat.
Tq Mr GOOGLE!

Bole guna idea ni utk cupcake..DIY! tapi bertunang i dah buat cupcake,kali ni tak guna dah.

source for DIY. idea ni ok juga..tapi larat ke nak buat..huh.

Lolipop Doily..nice juga bole buat bunga pahar..bawah doily tambah riben sket and skit offwhite pearl.

Coloured Doily. I ingat nak tgk sendiri kat kedai 2ply tu, mana tau berkenan kaler lain pula =)


6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik...
terpikir gak nak wat bunga pahar gne dolly paper nie...
tp mencari dolly paper nie color len selain putih,tp x jmpe2
katne ea nak carik...

e k i n ♥ y u s r i said...

jemputlah dtg blog sy...
hehehe

http://queen-of-colors.blogspot.com/

kikiTokiwa said...

Hi ekin, thanks for the comments. doily kaler2 ada jual kat kedai 2ply@Klang. bole view link kat bawah. Nad ada offer beli kan kalau duk jauh.

http://nadzpeanut.blogspot.com

Khairulliza Ahmad Johari said...

Macam mana nak buat bunga dari dolly paper

Nurulasma Zulkifly said...

mcm mn nak buat bunga telur doily nie????menarik.....URGENT

Young Areza said...

warghhhh tolong tunjuk buat bunga tu camne??? pehleeessssss...
cantik..nk buat camtu jela senang hahah

Post a Comment